kwaliteitswaarborg

Een investering in topkwaliteit

Om de kwaliteit van onze bouwprojecten te waarborgen is het noodzakelijk om het hele proces op orde te hebben. Wij stellen onze kwaliteit 100% zeker met een gedegen, ervaren en veilig team. Daarnaast zorgt het kwalitatief goede bouwmateriaal van Tieben Bouwbedrijf voor deze zekerheid. Op deze manier garanderen we een probleemloze doorloop van uw bouwproject.

Uw zekerheden, onze kwaliteitscheck:

Ervaren personeel

Onze belangrijkste garantie voor kwaliteit is ons team van ervaren bouwspecialisten. Het team bestaat uit een kleine tien collega’s, die allemaal zeer ervaren zijn als het gaat om nieuwbouw, renovatie en verbouw. De motivatie, inzet en loyaliteit zijn groot. Bovendien heeft iedereen zijn eigen specialiteit, waardoor we elkaar aanvullen en dus ook van uw project een topwerk kunnen maken. Om de moderne technieken bij te blijven, verdiepen onze vakmensen zich regelmatig in innovaties op het gebied van bouwtechniek. Als team maken we ons sterk voor alle bouwprojecten.

Certificeringen

Een huis kopen, verbouwen of renoveren doet u niet elke dag. Het is een waardevolle en belangrijke beslissing waarmee kapitaal gemoeid gaat. Wij willen u graag de zekerheid bieden, zodat u ook achteraf weet dat u de juiste beslissing heeft genomen. Daarom houden wij ons aan onderstaande keuringen en certificeringen.

VCA

Ons gehele team bestaat uit pure vakmensen, voorzien van gedegen opleidingen. Ook worden jaarlijks diverse cursussen gevolgd om hierdoor altijd up-to-date te blijven. Daarnaast is ons gehele team VCA gecertificeerd.

Stichting Keuringsbureau Hout SKH

SKH, het onafhankelijk keuringsinstituut voor hout, houtproducten en houtconstructies bevordert met een certificatiesysteem dat hout, houtproducten en houtconstructies aan de gestelde eisen voldoen.

KOMO Keurmerk

Een producent of leverancier krijgt een KOMO-kwaliteitsverklaring als het product of dienst dat zij levert voldoet aan de eisen, zoals die zijn gesteld in de zogenaamde nationale beoordelingsrichtlijn. Tieben Bouwbedrijf werkt met materialen volgens het KOMO-keurmerk.

Politie Keurmerk 2000

Politie Keurmerk 2000 gaat om inbraakpreventie. Hiermede neemt een geslaagde inbraak af met ongeveer 95%. Dit komt onder andere door aangepaste ramen, deuren en sloten. Wij werken altijd met het beste materiaal om te voorkomen dat uw woning of pand kwetsbaar is voor inbraak.