Tieben Bouw

projectontwikkeling

F&J Projectontwikkeling

Ontwikkelen, bouwen en onderhouden. Het kan allemaal via één partij. F&J Projectontwikkeling begeleidt opdrachtgevers graag bij de realisatie van grote en kleine bouwprojecten. In de regio Noord-Nederland ontwikkelen wij nieuwbouwprojecten. Wij zoeken en starten zelf interessante ontwikkelprojecten, maar doen de projectontwikkeling natuurlijk ook in opdracht. Wij zijn een betrouwbare adviseur die ondersteuning en begeleiding biedt tijdens de voorbereiding en bouwfase van uw project.

Van kavel tot oplevering

F&J Projectontwikkeling begeleidt bij de totstandkoming van nieuwbouwprojecten en focust zich daarbij op de wensen van de toekomstige koper of gebouwgebruiker. Dat zijn immers de mensen die daadwerkelijk van het nieuwbouwproject gebruik gaan maken. We houden hierbij in het oog wat actueel is, zodat we altijd op de doelgroep kunnen inspelen.

Een droomwoning op de perfecte locatie

Wilt u graag een woning die helemaal naar wens is en waar u de komende jaren met plezier kunt blijven wonen? Wij gaan graag met u aan de slag voor een gedegen bouwplan. We zoeken de juiste kavel, op een goede locatie met geschikte bouwgrond en ontwerpen indien gewenst uw nieuwe woning. Bezit u al een volledige bouwtekening? Top! Dan kunnen we deze gaan realiseren.

Bouwen en leasen van bedrijfsruimte

Investeren in bedrijfsruimte is niet altijd voor iedereen weggelegd. Liever concentreert u zich op de kernactiviteiten van uw bedrijf. F&J Projectontwikkeling biedt ondernemers een adequaat alternatief: het leasen van bedrijfshuisvesting, zijnde een bedrijfshal, een kantoorpand of een combinatie hiervan. Omdat in dit geval niet de ondernemer zelf, maar F&J Projectontwikkeling investeert, verschijnt het onroerend goed niet op de balans van uw bedrijf en dus wordt er geen beslag gelegd op het werkkapitaal en de liquiditeit van het bedrijf.